Salon de infrumusetare crystal beauty cluj, coafor frizerie cluj, cosmetica, epilare definitiva ,epilare traditionala cu ceara, epilat lung, epilat scurt, epilat axila, machiaj profesional, tratamente faciale,manichiura pedichiura unghii tehnice cluj

Coafor Frizerie cluj

                    Salonul Crystal Beauty din cluj ofera servicii de infrumusetare a parului atat pentru doamne cat si pentru domni! Cu multa implicare si profesionalism Salonul nostru va ofera cele mai bune produse de infrumusetare si cele mai bune preturi, dar cel mai importat lucru pe care salonul nostrul din cluj il ofera este simplu lucru ca nici un clienta sau clienta nu va pleaca nemutumit de la salonul nostru.
                     Avand o experienta importanta in domeniu infrumusetarii, nu ne oprim niciodata din dezolvatarea salonului si implementarea celor mai noi si avansate tehnici de infrumusetare cu cele mai profesionale produse .


coafor-frizerie-cluj

Vei reveni cu placere de fiecare data la salonul din cluj-napoca!

Crystal Beauty Coafura-Frizerie

Imaginea salonului Crystal Beauty 

Coafura realizata la salonul Crystal Beauty


                    Implicarea, devotamentul, demonstreaza ca niciodata nu este mai usor ca si acuma sa deviniti frumoase in adevaratul sens al cuvantului. Serviciile de infrumusetare dateaza de cand lumea a devenit mai moderna, si rezultatul un serviciu de infrumusetare de calitate asa cum este oferit de catre salonul Crystal Beauty din cluj, pe langa efectele vizibile care vor fi apreciate de catre toti cunoscutii dumneavoastra, va ofera incredere siguranta si dorinta de mai mult.

Cele mai bune servicii de infrumusetare se gasesc la salonul Crystal Beauty din cluj!

                    Unele din creatiile nostre se pot observa in coafurile si frizurile prezentate mai jos! Cu siguranta veti fi multumite! Pentru programari nu ezitati sa ne contactati !
                    Vizitati pagina de preturi sa va convigenti dumneavoastra de cele mai bune preturi din cluj!

Servicii_coafor-frizerie-clujnapoca

Cateva din creatiile efectuate la salonul nostru Crystal Beauty din cluj-napoca!

ro_RORomanian